top of page

Bedrijfscoaching

Businessontwikkeling

Dalvador Dali, Les diners de Gala

Ken je dat? Mensen die zeggen dat je 'even' een paar dagen moet blokken om je plan op te schrijven. Of dat je in cirkels blijft redeneren. Herkenbaar? Graag maak ik dan met jou de vervolgstap. Niet als adviseur aan de zijlijn, maar als iemand die mee doet.  Een compagnon die creatief nadenkt op welke wijze er business ontwikkeld kan worden. De rode lijn bewaakt. Een spiegel voorhoudt.

Innovatiekapitaal
Fondsenwerving

Salvador Dali, Les diners de Gala

Soms is er gewoonweg geld nodig. En dan het liefst geld waar wel een inhoudelijke prestatie tegenover staat, maar dat niet als een lening terugbetaald hoeft te worden. Een innovatiesubsidie. Deze wordt gerechtvaardigd doordat er een vernieuwende oplossing voor een maatschappelijke uitdaging wordt gezocht. Met een vlotte pen vind ik de weg naar subsidies en fondsen.

Realiseer je idee met impact

Concrete uitvoering
Projectmanagement

Salvador Dali, Les diners de Gala

Om door te groeien kan er ook behoefte zijn aan iemand die de mouwen opstroopt. Iemand die de visie omarmt en het geheel overziet. Het idee daadwerkelijk concreet maakt en implementeert. Een mensen-mens met leidinggevende capaciteiten. Stuurt op resultaat, zonder de maatschappelijke impact uit het oog te verliezen.

bottom of page